Gulistan Aslan

Beste ouders,
Per 25 april ben ik één van de vaste leidsters op Domino+, wellicht is het dan ook fijn voor jullie om mij een beetje te leren kennen!
Mijn naam is Gulistan Aslan en op 1 juli 1996 ben ik geboren in Koerdistan. Mijn hobbies zijn onder andere lekker uit eten gaan met vrienden, een avondje naar de film, lezen en vooral ook genieten van kleine momenten in het leven, zoals bijvoorbeeld een wandeling in het park of lekker in de tuin bezig zijn.
Wellicht ook een bekend gezicht voor sommige ouders/verzorgers en kinderen, omdat ik hier vier jaar geleden stage heb gelopen.
Ik ben in het bezit van het diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en Ik merkte al gauw dat ik niet alleen interesse heb ik het helpen van kinderen in hun ontwikkeling, maar ook in de het gedrag van de mens, de manier waarop zij denken en hoe die unique persoonlijkheden gevormd worden. Om die reden besloot ik door te studeren en volg ik nu de opleiding Toegepaste Psychologie.
Mijn hart ligt nog wel echt bij kinderen en van al die blije koppies en mooie momenten krijg ik veel energie. Ik ben daarom ook super dankbaar dat ik mijn studie kan combineren met dit geweldige beroep ernaast.

Ik kijk er erg naar uit om ook jullie te leren kennen!