Oudercommissie

Domino+ is niet alleen een plek waar kinderen opgevangen, verzorgd en natuurlijk een hele leuke tijd hebben. De leidsters nemen ook een stukje opvoeding en begeleiding van u over en stimuleren ze in hun ontwikkeling.

Een taak die wij als oudercommissie kunnen vervullen is de gedeelde opvoeding als gespreksonderwerp tussen ouders en Domino+ meer tot leven te laten komen. Het pedagogisch beleidsplan bevat opvoedkundige uitgangspunten en kan een mooie aanleiding zijn tot inhoudelijke gesprekken. De oudercommissie kan Domino+ adviseren bij wijzigingen die betrekking hebben op het pedagogisch beleid. De oudercommissie kan ook ongevraagd ( al dan niet op signaal van andere ouders ) adviseren. Via haar adviesrecht heeft de oudercommissie dus invloed op het pedagogisch handelen en de pedagogische kwaliteit bij Domino+.

Onze oudercommissie stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Lotte Kerremans en ik ben mama van Mats en Sef.
Mijn kinderen gaan op dinsdag met veel plezier naar Domino en zitten in groep 2.
Verder ben ik juf op basisschool de Appel en sinds dit jaar ben ik lid geworden van de oudercommissie.

Groetjes Lotte


Hoi allemaal,
Ik ben Lindsey, mama van Saar en Tom en woon samen met Hans. Ik werk al bijna 11 jaar als cliëntbegeleider op Sterrebos.
Ik heb sinds kort een nieuwe hobby bij: ik zit op naailes! Druk zat dus, maar toch nog tijd gevonden om in de oudercommissie te zitten van Domino.
Maar zoveel tijd zijn we er niet aan kwijt!

Hoi Lezers!

Mijn naam is Wendy Seijkens, al weer 36 jaartjes jong en ik woon samen met Alex. Wij zijn de trotse ouders van Aaron, net 2 jaar, die om de week op vrijdag
of dinsdag een ochtend plezier heeft op het kinderdagverblijf!
Sinds kort werk ik voor minimaal 3 dagen in de week als constructeur bij een architectenbureau in Achtmaal, waar ik na mijn zwangerschapsverlof (Aaron krijgt een broertje of zusje!) waarschijnlijk ook weer mag terugkeren.

De spaarzame tijd die ik naast mijn werk en zoon- en manlief nog te besteden
heb, lig ik nog wel eens graag in het zwembad (synchroonzwemmen) en zal ik
nu ook de oudercommissie komen versterken.

Mijn naam is Susan en ik ben 35 jaar. Twee van de drie kindjes zitten sinds kort op de BSO. Loek van 6 jaar en Josefiene van 5 jaar. Dan hebben we ook nog Floris van 2 jaar. Zelf werk ik als arbeidsdeskundige – arbeidspsycholoog bij het UWV te Goes.

Hallo allemaal,

Ik heet Maartje Haast en ik ben de moeder van de tweeling Morris en Emma.
Ik ben getrouwd met Tom Haast.
In het dagelijkse leven werk ik enkele dagen op het Roncalli. Ik hou mij daar onder andere bezig met het verzuim.
In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en wandelen we graag.

Hoi ik ben Rowena Lopes en sinds kort heb ik me aangesloten bij de oudercommisie van domino+.
Ik ben 33 jaar oud en mama van 2 lieve meiden. Neyomi is net 2 en Nina is 5 maanden. Ook heb ik nog een hele lieve stiefdochter, Layla van bijna 7.
Ik werk als verpleegkundige op een Forensisch psychiatrische afdeling voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Groetjes,
Rowena