Van spelen kun je leren

Kinderdagverblijf Roosendaal - Kinderopvang Domino+

Al een oudere reactie, maar nog steeds relevant; want ook kleine kinderopvangorganisaties hebben visie en kwaliteit.
Ook kleine organisaties moeten voldoen aan alle regels en eisen rond kinderopvang en terecht want het is uw grootste bezit.

Wij zijn Domino+, voorheen ( vanaf 1995 ) Stichting Domino en zijn gevestigd in een voormalige kleuterschool in de wijk westrand.

Een kinderdagverblijf waar warmte voor zakelijk gaat, waar door de kleinschaligheid snel geschakeld  kan worden.

Een kinderdagverblijf wat al vanaf de start met ouder en kind meedenkt, waar kinderen niet langer op het kinderdagverblijf zijn dan nodig is.

Waar ouders de uren inkopen die ze nodig hebben, denigrerend uurtje factuurtje genoemd, maar wat ouders, en de overheid wel een aanzienlijk lager kostenplaatje oplevert.

Waar we kinderen veiligheid bieden en stimuleren in hun ontwikkeling door het spelende wijs aanbieden van activiteiten rond een maandelijks wisselend prentenboek.

Waar peuters muziek op schoot, dansen en peutergym aangeboden krijgen en de 3+ kinderen 3 middagen per week voorbereid worden op de basisschool.

Waar alle kinderen tussen de middag een verse warme maaltijd krijgen.

En wanneer ze eenmaal op de basisschool zitten zien wij de tijd na school vooral als vrije tijd die de kinderen mogen benutten aan buiten spelen, knutselen, lezen, dansen, sporten of gewoon lekker in de bank naar een filmpje kijken. Natuurlijk maken we ook regelmatig een uitstapje of is er een activiteit. Eigenlijk net als thuis.

En net als thuis brengen en halen wij kinderen naar/van school. Nu nog bij een 6-tal scholen in de omgeving maar door de commotie van afgelopen week,  is ons plan voor uitbreiding in onze breng- en haalservice in een stroomversnelling geraakt. En zijn we, via facebook, nu al de behoefte gaan peilen naar uitbreiding van deze service naar meerdere scholen binnen Roosendaal. Wilt u hier meer over weten laat dan een bericht achter via mailadres info@kdvdomino.nl, wij nemen dan zeker contact met u op.