Oudercommissie

Beste ouders,

Sinds kort ben ik aangesloten bij de oudercommissie en stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Nadiya Laterveer ( 29 ). Ik ben de vrouw van Mike en de moeder van Aidan en Mimi. Mijn beide kinderen gaan sinds september 2021 naar Domino, voor wel 5 dagen in de week.

Zelf werk ik als docent op een middelbare school en mijn man als veiligheidskundige. Door de hectiek door de week, is het weekend ons rust momentje.  Zowel Aidan als Mimi zijn echte klauteraars, we brengen onze tijd dan ook graag door in speeltuintjes als het weer mee zit. Als het weer niet mee zit dan zijn de kunstenaars in de dop. Inmiddels kan mijn koelkast niet meer terug vinden, onder alle mooie werkjes.

Ik hoop voor de komende tijd een positiever bijdrage te leveren aan de oudercommissie.

Wellicht zien we elkaar bij Domino.

 

Hoi ouders!

Mijn naam is Wendy Leeuwrik – Seijkens, getrouwd met Alex. Wij zijn de trotse ouders van Aaron, Tobias en Fabian, die elke week een ochtend plezier heeft op het kinderdagverblijf.

Al ruim 4 jaar draai ik mee in de Oudercommissie van Kinderdagverblijf domino+ , waar ik graag mijn steentje bijdraag o.a. aan de organisatie van leuke activiteiten, iets wat we een poosje behoorlijke moeten missen. Ik hoop dit jaar weer meer ( nieuwe ) ouders te kunnen ontmoeten, zodat we een representatief klankbord voor ouders zijn.

 

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Justina Gradinskiene. Ik ben getrouwd met Jonis. We zijn in 2015 verhuisd van Litouwen naar Nederland. Dit samen met onze dochter Greta. In 2018 is ons gezin gegroeid en werd zoon Joris geboren. Hij gaat nu 5 dagen per week naar de dagopvang. We wonen met plezier in Nederland, vriendelijke mensen en prachtig land. Alleen de taal is niet zo gemakkelijk. Ik wil graag meer contacten leggen om zo elkaar beter te leren kennen. Meer contact met de ouders van de andere kinderen maar ook zeer zeker de leraren. Om zo meer bij te dragen in de educatie van onze kinderen. Dit is de reden dat ik nu in de oudercommissie zit.

 

Hallo,

Mijn naam is Inge Paijmans en 8 jaar geleden ben ik vanuit Limburg verhuisd naar Roosendaal voor de liefde. Inmiddels hebben wij een dochter Lara die 2 jaar is. Er was erg weinig animo om bij de oudercommissie te komen. Tijdens de knutselavond om de paraplu’s te versieren werd dit aan mij gevraagd en dacht waarom niet de knutselavond was zo gezellig. Ik sta er open voor om altijd mee te denken in het belang van je kind en het kletsen is voor mij ook geen straf….